Tak boleh minum air kosong

Hi mommies! Ada tak mommies yang alah air kosong/ air mineral/ air cuckoo etc? Sy everytime minum air kosong mesti muntah 🥲 sesiapa boleh share pengalaman/ cara mengatasi? Thank youu

6 Balas

sama mcm sy xleh minum air kosong..klau pksa minum perut jadi pedih...sy cuma minum teh o kurang manis jer skrg nie...

Boleh cuba letak sikit garam himalaya dalam air kosong, InsyaAllah. Baik utk yg loya2 jgk. Bismillah & selawat.

Blh try minum air sejuk. Sy pn cmtu, stiap kli minum air kosong mmg muntah tp bila minum air sejuk ok pulak

Sama mcm sy..kdg2 telan jer sbb perlu.Last2 sy beli air mineral dlm botol tu utk sy.Lega tekak.🤭

Saya minum air kosong, letak cordial sarsi sikit.

perah lemon/limau. atau minum air sejuk