free sample

saya nak bertanya ada tak ibu2 yang pernah request free sample dekat google? selain dari pampers sebb saya nak try dptkan free sample.kalau ada boleh tak ibu2 share laman web apa yang ibu mintak free sample tersebut atau boleh share barangan apa yg ibu2 pernah request dekat laman web tersebut😊

1 Balas

dulu banyak la buat request. susu ibu , susu baby , pampers .. banyak dapat.. tp skrg cari balik x jumpa pulak.. ada yg dah try apply tp xde respon , xdapat la kot.. banyak kat fb je.

2w ago

betul puan saya pon cube cari barangan lain tapi xbnyak yg ada..