FREE SAMPLE NEWBORN

Anyone ada link untuk redeem free sampel for newborn ?#firstmom #firstbaby

9 Balas

Masuk website huggies and drypers nanti dpt free sample pampers. Saya haritu dh dpt free sample drypers pastu tiba2 ada dpt lagi satu pack newborn pampers. Alhamdulillah rezeki. Selalu dpt free sample je ni dapat satu pack besar tu.

Pampers Huggies, drypers, pet pet, mamy poko, marries boleh request sample dari website diorg Kalau nak barang sample lain boleh apply zera postpartum. Tp bln2 kena byq rm8 kot. Setiap bulan akan dpt sample2 barg baby Dan ibu

Boleh masuk group item free sample dkt fb. Banyak link dorang share. Macam macam barang baby. Btw manjaku kadang bagi free sample molfix/petpet. Itu area saya la. Tak sure tempat lain

saya dapat ni dari drypers. Saya pon tak ingat bila saya req sample, tau² sampai 😅 alhamdulillah rezeki baby

4d ago

saya dapat pampers je 😂 ke dia sent pampers dulu. baru sent ni ?

Sy pernah redeem free dkt website drypers & huggies. Or cara lain bila u pergi baby expo ke boleh request for sample.

hari tu sya redeem untuk drypers n huggies, kena msuk website, isi details semua nnti dorg pos ke rmh

11mo ago

dah lah redeem huggies size newborn . kot kot sampai takpalah anak kedua nak keluar boleh pakai 🤣🤣 kalau sampai lah

kalau diapers, google je website diorang. nanti kat situ ada butang utk req free samples

masok dekat setiap website baby. boleh cuba req☺️

sy bru apply..tp lmbt jg nk dpt 6-8 mggu hehe

11mo ago

awk apply ap tu ? sye bru dpt huggies