How to redeem free sample🥹?

Boleh tak sharekan link utk redeem apa2 sample barangan bayi ? #imfirsttimemomtobe #firstmom #ingintahu

1 Balas

sis try masuk group dlm fb ni yg sy listkan. situ byk link diorg kasi.. mcm sy mmg suka mencari link2 pampers free.. alhamdulillah hasil kmpul boleh bawak pg hosp nnti. lg 1 boleh try n error mana yg ank sesuai. 1. koleksi lubuk percuma 2. item free sampel malaysia 3. sample percuma malaysia cuba lah search dlm tu sis. byk diorg share