Baby gerak aktif nak dekat due

Kalau baby gerak aktif je dah nak dekat due ni memang lambat lagi ke nak beranak? Saya harini 38 minggu 5 hari dah tapi takde tanda tanda selain rasa perut mengeras kadang kadang dan cramp senggugut tu kadang kadang juga. Risau sebab takboleh lebih due nanti kena induce takod sebab kitonyo first time mom🥲

4 Balas

Sama lah sis..main² dulu sakit sikit² ni,23/6 kena serah diri kalau tak beranak jugak sebab gdm takleh overdue,macam² dah buat mungkin baby nak raya dulu kot 😄semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu² semua

samalah kita sis, edd 25/6 tp dah dpt tarikh untuk induce 24/6.. ya allah semoga ada tanda tanda untuk kita yg menanti nak bersalin ni dan dipercepatkan proses bersalin tanpa koyak dan jahit amin ya mujib 🙏🏼

sama sis..baby sy pom aktif .sy dh 38w 3day..moga kita tk lebih tarikh due .dan moga kita dipermudahkan segala urusan melahirkan

Sama lah kita sis. Mudahan dioermudah urusan bersalin kita nti. Aamiin