hospital likas kota kinabalu, sabah

ada yang baru sahaja bersalin di hospital ni tak??... boleh cerita pengalaman dari segi layanan nurse,prosedur2 sblm bersalin dekat sana,kos bersalin kalau boleh cerita kan lah smua nya sekali?... sbb rsanya dlm masa terdekat sya kena say hi dkat hospital likas ni.. dah dekat due dah ni.. kongsi pengalaman sikit,tq ibu2..

1 Balas

sya thn lepas, ada 1 nurse tu msa d wad mnggu sblum msk labour room, dia siap genggam tgn sya msa sya rasa sakit contraction, btl2 sya rsa dia jd peneman sya d situ

5y ago

ouh.. ok sis tq..