Mau bertanya

Hi mommies 🫶🏻 siapa suda bersalin baru2 ni d hospital likas kota kinabalu sabah , husband boleh masuk sekali d labour room sudaa kaa? Sy 37w sudaa mana laa tau kan mau branak dlm masa tdekat ni hehehe , excited sbb ini first baby 🙈 thankyou 🫶🏻 #firstmom #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

Hi sis, sy akan bersalin hospital beaufort, sy tanya nurse yg jaga sy tu husband boleh teman cuma dalam labour room ja. Cuba sis tanya nurse kkia yg jaga sis

1y ago

Okayy sis thankyou 😍🥰

hi sis . bln lps kwn sya brsalin d hospital likas jgk , husband ble ksi kwn tp kna isi borang dluu

1y ago

Thankyou sis , ndaa rumit baa kan juga brurusan tuu .

boleh sdh tu.. tp kena isi borang n ikut kursus. refer dgn nurse kkia.

1y ago

Lama kaitu sis ambk kursus tu? Nda rumit juga cara brurusan dia?