Booster dah 3x panggil

Ada xibu2 yg lat sni dah amik booster. Sy dah 31minggu still takut nak amik.. Sbb dah 3x dipanggil. Serba salah nak reject. Agak2 ok ke x klau amik ek. Sebab ada terbaca ibu 7bulan amik booster tiber anak dlm kndungan mninggal.. 🤧 Sy nak amik tp hati xkuat.

29 Balas

saya ambil booster tahun lepas bulan 12.... pastu bulan 2 hamil... hehehe alhmdllh

sy 2x cancel . dorg tanya dah ambil ke tak, sy bgthu je lepas bersalin

Saya ambil minggu 14. Demam sikit, okay lepas makan panadol.

Saya ambik masa kandungan 29w, just lenguh tangan je.

ok je Puan x da apa2 masalah..insha Allah.

Xpe Nanti je…hak kita nak tolak……

dah. Mase 34week

Dah... 20 week

Tak ambil lg.