Kandungan 10 week 4 day

Ada x yg dah scan ? Knpa di klinik tempat sya kan dia x nak scan alasan maaih kecil belum nampak lagi jadi belum boleh scan...padahal excited sangat nak tau perkembangan baby dlm kandungan skrg niy :( . Kalau kat swasta nak check dlm berapa bayaran ya

5 Balas

Boleh survey dulu harga scan klinik swasta dkt kawasan cik. Yg murah (sonobee) kawasan tertentu shj. Boleh terus pergi lawan web sonobee. Rm28 shj weekday. Kalau takda, anggaran biasanya Rm50. Sebenarnya sgt perlu scan jika mampu, sebab dekat KK pun tak clear sangat & KK memang akan check semasa buka buku pink shj.

kat tempat sy hampeh scan RM80. scan plak tak sampai 2min x nampak gender baby. bukan kata nk tgk betul². better cri tempat org reviews elok².

sy scan kt swasta week 4. mmg x nmpk lg. repeat lg week 6 baru buka buku kt kk. skrg dh 10 week. swasta rm55 cmtu

6mo ago

masa ni ngam² 10 weeks. tp kiraan klinik swasta 9 weeks. klau ikut kk dh 10 weeks

tempat saya scan rm65. tapi 10 weeks selalunya dah boleh nampak baby and dengar heartbeat baby.

saya scan Di swasta rm100 masuk ikut bawah Kita ,dah nampak dia ,masa Tu 9week

6mo ago

Sis nak tanya scan bawah sbb dari atas tak nampak ya? Saya nak cuba scan dari bawah sbb dah 9weeks tak nampak apa apa hmm