Scan Rahim sempit

Hi mommy² . Sy 18 week 6 day .. Tadi baru je scan kat klinik swasta, doctor tu kata rahim tak meluas ke seluruhan ruang, baby kat dlm mcm kesempitan .. tah la kalau doctor swasta tu yg tak pro ke atau mcm mna, sbb masa scan pun ambik masa yg lama bak explain. Bentuk baby pun dia x tunjuk dlm bentuk yg cantik.. hurmm, Sbb sebelum ni doctor kerajaan last scan time kandungan 13week tapi doctor kata semua normal .. Ada tak mommy² alami situasi sama ? Jadi risau la macam ni🥺 #scanbaby #ingintahu

Scan Rahim sempit
4 Balas

kita sama umur due date pun sama . 🥰 semoga baik2 jak untuk kamu .try scan tempat lain . saya pulak ada msalah pasal baby, NT dia tnggi skit not abnormal tp nk ckp normal pun tak . patutnya saya buat scan lagi untk pastikan .tp sebab syaa tak ckup duit .maka tawakkal dengan Allah doakan baby saya baik2 je ,🤗

1y ago

semoga kita dan baby sentiasa dlm lindungan Allah.. aamiin🤲

Saya sarankan awak pg klinik lain. Survey yg ada kepakaran lebih sikit ke, yg feedback lebih ok la. Minta pendapat lain

1y ago

tulah, kne cari klinik lain la. maybe sbb klinik tu murah kot.. tpi xdelah murah mna pun sbb rm50 jgk

xpe awk blh g second klnik tgk pendapat doc y lain camne klau awk rse risau

1y ago

btul jugak .. baik, terima kasih

benda MCM ne buat kita risau

1y ago

tulah, kita p scan sbb nak tahu keadaan baby dlm kandungan, tapi doctor pulak explain mcm x betul. x bagi detail pun .. buat risau je