penyakit kuning

Ada x yg berpengalaman merawat ank kna ku ning no

6 Balas

Boleh try mandian herba tyt, semasa menggunakan mandian herba ini tak payah guna apa2 sabun bayi. Bagi jer mandi dengan herba ni. Memang berkesan. Anak saya juga menggunakkan ini.

5y ago

Setuju...sy pn guna ni tuk ank sy ..itu pn selepas keluar dr nicu selepas 17hri stay dkt sane .ank sy prem lahir 34mnggu. Dlm ms sm sy amalkn mkn anggur hitam..kmdian kerap susukn bby..alhmdulillah dr 7.2 bacaan kuning bg bby prem... Turun ke 6.0..lepas tu try lg amalkn bnda sm... kmdian amalkn lg turun ke 3.0...in shaa Allah mommies lain klu try psti ank ok dr kuning..😉✌