Payudara start sakit

Salam mamy smua nak tanya. Saya masuk 31w dah. And payudara start mcm keras2 pastu berat and mula sakit2 dah. Normal ke mcm tu? #firsttimemom #firstbaby

6 Balas

normal. susu badan terhasil sejak usia kandungan kita 16w. apa yg awak boleh buat boleh tuam sejuk sampai kebas. kemudian tuam panas

Normal. Susu dah terkumpul dlm tu. jgn marmet or pam, nt boleh trigger contraction. Klu terlampau sakit tuam guna air suam je

normal sis,saya pon 1st mom jgak,skrg baru 28weeks breast dah start bengkak,sakit and bila sentuh je rasa ngilu dan pedih

mcm saya baru 4-5weeks payudara mcm sakit tu biasa ke?

8mo ago

normal

Normal