35weeks

Ada x yang 35weeks dah bersalin?

6 Balas

Ada..baru bersalin 5hari lepas.. 15/03/2020.. 35w4d... Sblm tu,kne tahan wad.ad cntrction..2x cucuk dexa,3x cucuk ubt tahan sakit..dktor nak tahan.klo blh ckupkan 36w++..mmg sakitttt jugak..hari ke5.. Baby terkeluar juga..

4y ago

Sedihnye...ank kat nicu...musim virus covid ni..lagi sush kan nk tgk..suami nak teman pon tak dapat kan...

Saya 33w dah bersalin sis. Cucuk dexa 2 kali. Macam lumpuh punggung rasa 🤣🤭

4y ago

Itulah sis. Kita tak tahu kan lawatan dlm nicu mcm mana time pkp ni. Time sy dulu suami boleh masuk dari 8am smpai malam tak silap. Harap2 sis dipermudahkan semuanya ya..

Ank slung ..tpi bpe mnggu sblm tu kna dexa 2 dos 😂

4y ago

Wajib tabah

sye 38weeks pun belum bersalin

4y ago

Owh..xlme lg sis...ade org ckp kerapkn bersama suami.. ataupon duk mncangkung smbil sental bilik air ke...

Ada

4y ago

Wlcm

Ada je

4y ago

Ade ea...sb sy ada contraction...tpi xpergi hospital lagi...