payudara

Ada x tips utk kembalikan pyudra spya tgang balik ? Mkin londeh lps brsalin ni. Malu rasa walaupon suami xtgur

5 Balas

rasanya susah ntuk breast kembali mcm kita muda2 sblum kahwin slepas mnyusukan anak. dan saya tak percaya produk yg org jual tu berkesan 100%. yg paling berkesan buat pmbedahan implan mcm artis oversea. letak silicone bagi montok balik. sebaiknya Pn terima diri Pn yg skrg. positive dan confident. prubahan skrg menjadi bukti Pn tlah mnjadi ibu dn brkorban bntuk fizikal untuk kpentingan anak. suami yg syg dan setia, dia akan mghargai Pn tanpa mngira bntuk badan. Pn dah mngandung, mlahirkan, jga anak. knape dia nk kesah psal bntuk badan Pn. Pn jgn rasa rendah diri, jgn fkir bukan2. Semua ibu cantik walau mcm mna bntuk badan skalipun. 😊

3y ago

Untk yg bakal ibu bagitahu siap2 suami supaya dia ready jngan nak terkejut pulak 😅

sama lh mcm sy,lps brsalin n ank dh bsar,smkin kndur even umur msh muda. rsa xmcm msa ank dara dlu🤣

tu normal lah... klu x nak kendur pakai bra hari2...😊

Exercise n selalu pakai bra.

Rajin urut semasa mandi