Mengandung 10 minggu.

Hi.. ada x sesiapa yg ada simptom mcm sy, rasa sakit kat bahagian rahim, mcm sengugut tapi x sakit sgt pun, mcm sakit ringan je, kdg2 sakit kat kiri, kanan atau tgh.. tp x selalu, kdg2 je.. x da pendarahan jugak la, cuma rasa mcm x selesa sikit.. utk skrg sy x pegi scan kat klinik lg.. ada x sesiapa penah rasa mcm ni, adakah ia normal? #1stimemom #advicepls

13 Balas

ikut badan juga...ada yg normal dan yg x normal...better refer doc