Mengandung 10 minggu.

Hi.. ada x sesiapa yg ada simptom mcm sy, rasa sakit kat bahagian rahim, mcm sengugut tapi x sakit sgt pun, mcm sakit ringan je, kdg2 sakit kat kiri, kanan atau tgh.. tp x selalu, kdg2 je.. x da pendarahan jugak la, cuma rasa mcm x selesa sikit.. utk skrg sy x pegi scan kat klinik lg.. ada x sesiapa penah rasa mcm ni, adakah ia normal? #1stimemom #advicepls

13 Balas

Sma la.. Sya pn mcm tu.. Rasa tk selesa sngt..

3y ago

kalau dperut mmg mak dgn mertua saya xkasi sapu minyak.. kalau dtngh blkg tkpa.. tkot effect pada baby atau baby xslesa

normal sis saya pun mcm tu jg mula2 😊

3y ago

hi sis.. ya btul tu, mula2 je cmtu kn..skrg sy dh masuk 3rd trimester dh 🤗

sayang tgh mengalami. saya dh 6weeks

3y ago

hi sis, brtahan dl ya.. nnt akn hilang jgk.. tp kdg2 rasa dia mcm sengugut kan..