Mengandung 10 minggu.

Hi.. ada x sesiapa yg ada simptom mcm sy, rasa sakit kat bahagian rahim, mcm sengugut tapi x sakit sgt pun, mcm sakit ringan je, kdg2 sakit kat kiri, kanan atau tgh.. tp x selalu, kdg2 je.. x da pendarahan jugak la, cuma rasa mcm x selesa sikit.. utk skrg sy x pegi scan kat klinik lg.. ada x sesiapa penah rasa mcm ni, adakah ia normal? #1stimemom #advicepls

13 Balas

sy dulu pun mcm tu...ingtkan nak period tp xjuga dtg2...last2 check upt,rupanya pregnant,10 minggu..dh masuk dua bulan ,bru xda rsa sakit2

3y ago

hi sis.. ya rasa mcm nk period kn..hehe btw syukur alhamdulillah, skrg x sakit dh mcm tu, awal2 pregnant dulu je.. skrg dh msuk 30 weeks dh..