Mengandung 10 minggu.

Hi.. ada x sesiapa yg ada simptom mcm sy, rasa sakit kat bahagian rahim, mcm sengugut tapi x sakit sgt pun, mcm sakit ringan je, kdg2 sakit kat kiri, kanan atau tgh.. tp x selalu, kdg2 je.. x da pendarahan jugak la, cuma rasa mcm x selesa sikit.. utk skrg sy x pegi scan kat klinik lg.. ada x sesiapa penah rasa mcm ni, adakah ia normal? #1stimemom #advicepls

13 Balas

saya pon ada rsa skit mcmto jgk bhgian kiri... time btinggung buang air bsaq dan air kecik skit

3y ago

sakit datang sekejap2 pastu hilang pastu datang balik.. Isnin ni saya ada tmujnji dgn kk... nanti la bagitahu nurse