vaksin covid-19

ada x sesiapa yang dapt vaksin dos ke 2 di minggu pregnant ke 35. saya sepatutnya dapat minggu ke 35 tapi saya cancel sebab tkut ada risiko apa apa. lepas dos 1 hari to demam sikit

2 Balas

bru shari dua ni sy dgr vaksin utk 1st dose 14-33w..utk 2nd dose boleh je lebih 33w sbnrnya..sayangnya sy hri tu dh pergi ppv tp diorang x bg ambil sbb dh 33w..skrg dh 35w..smoga dilindungila&dipermudahkan smpai bersalin..

3y ago

sejak2 ni makin byk kes ibu preggy dikomakan..sbb tu klau boleh ambil ambil je..mcm sy x dpt dh nk ambil tawakal jela smpai bersalin..moga kita dijauhkn dr wabak covid ni..

setahu saya vaksin dari 14w sampai 33w saja.Cuba refer doc

3y ago

itulaa boleh merisikokan oranglaen.Xtahulaa prosedur dieorang macamana..