Vaksin dos kedua

Saya sudah vaksin dos pertama. Slpas 4 hari upt +ve. Mcm mana dgn appoinment vaksin dos 2 ye. Mommy2 ade pglaman x. Jangka vaksin dos 2 saya dlm 7w mcm tu. #vaksin

2 Balas

saya ptot nya kena dos kedua ahad lepas, tp sy tested positive mgandung. doktor izin utk tangguhkan vaksin. nanti bila dah week ke 12 ke atas, mintakk tarikh baru semula kt mysejahtera. hrtu sy cancel kt mysejahtera atas sebab xsihat.

boleh tny doktor, ada doktor bg je utk vaksin sebelum 12w kalau tk ada masalah kesihatan atau history of miscarriage.