rasa trsgt malas na masuk kerja...(6months already)

Hi, ada x sesape mcm sya??? Rsa trsgt mlas na g work...smpai rsa na nangis ja g work...aduhai...?

4 Balas

Pkara biasa tu,kalo blh nk santai2 je...hormon kan...jom join group,blh share dan tnye apa saja https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

5y ago

Hahaha...tau xpe sis... Bla bawak ke ptg kn, msti mngtok yg amat...smpai kpla trsengguk sengguk atas meja..😂

Sma laa.. Xda smngat pg krja.. Lbh2 lg buat krja yg sma ari2, bosan n cpat penat, duduk lma pun lenguh punggung..

5y ago

Itu la...bwak ke ptg ja..mngntok..hihi..

saya kerja shift skrg preggy twin 6bulan... nak menapak berjalan pergi kerja kat wad tu masyaAllahhhhhh

5y ago

Klo shift lgi jenoh la sis..hehe..letih..

Sama la kita..tp saya awal kehamilan...klu boleh nak ambik cuti sebulan..huhu

5y ago

Kan..sya smpai rsa na bhnti reja ja..haha..tp apakan daya, x buleh lgi..haha😂