Ada x sesapa pengalaman sel darah putih tinggi? Smlm check up sel putih 35..before this 28, then makin naik..doc nk refer kt hospital trus..anyone ada pengalaman mcm ni? I am pregnant 20weeks..x de demam atau sakit pape pon..

2 Balas

saya pun sama . merisaukam . so sis mcm.mane skarang ni ? sy next month br tau result darah . risau sgt .

2y ago

hai sis. boleh saya tau update dr kes puan? sy baru dpt tau yg sepanjang pregnancy sy sel darah putih sy tinggi. tp doktor KK tak pernah mentioned apa2. skrg sy masuk ward disebabkan placenta previa, pakar tgok previous record sepanjang pregnancy, dy ckp sel darah putih tinggi. so diorg dah amik darah. tengah tggu keputusan lagi. 😣

semoga smua baik baik sis