34w

ada x pngalaman mommy yg bsalin 34weeks . risau ny ni asyik mngeras je perut rs senak .pergi toilet xtbuang air besar

1 Balas

Better u pergi hospital sekarang sebab time i nak bersalin tu pun rasa begitu tapi ni pengalaman i.kite tak tau lagi sama ada u in labor or not.apapun..lebih baik pergi hospital.bawa buku pink and bawa diri je dulu.barang2 kemudian boleh bawa.terus pergi ke wad bersalin ye.nanti dorang akan check guna ctg machine and also bukaan.☺

5y ago

Thanks fyi 😊