gatal2

ada x mumy2 kat sini yg gatal2 seluruh badan camni.. da p klinik, doktor kata hormon n da bagi ubat sapu n ubt mkn.. tapi sedih sgt tgk badan jadi camni, klu stakat perut takpa.. ini satu bdan timbul camni..ada x ubat yg bleh hilangkn hitam2 parut camni? takut nnt da besalin xbleh hilg plak kesan ni..please syer

gatal2
59 Balas

try pkai krim aloe vera, dkt kdai ubat cina ada jual

Guna herba blend shaklee comfrmm bkesan..

Ya allah moga dimudahkan urusan awk

sya lgi teruk...😣😣😣

Sama.. Sedang merasa

Sama la, inshallah nnt hilang..

Sis ade bela kucing tak?

5y ago

Kemungkinan sis kena kutu kucing ni.. Xdpt kucing dia akan gigit kite wlupn kucing tu kt sangkar.. Better sis bebas dr kucing dlu

Smoga cepat sembuh

Sy pon jdy jugak. Emmm

5y ago

sbrla sis, kta sama.. hrp leh hilang