Gatal gatal

punca naik biji2 camni ., apa ye ? pampers ke ? kerap jgk anak sy garu . da sapu cream tapi x bekesan , da sbulan lebih duk camni , kesian dia , xtau da maknya nak buat cmna . 🥲

Gatal gatal
4 Balas

anak sy kalau pampers ketat jadi macam ni, saya sapu sudo cream all the time lepas dia berak, kencing, mandi, and elokk terus kering n hilang

mcm anak sy jgk..tp skrg dh naik satu badan biji ii mcm tu

Haii. Boleh try krim ni. Sy sndri pun pkai sbb elergic.

5mo ago

Krim ni ada steroid. Tak elok untuk baby, kanak-kanak, orang dewasa. Kalau nak guna jugak atas nasihat doktor.

Dah sebulan? Ada bawa jumpa doktor?

6mo ago

Segera bawa jumpa doktor. Sebulan tu.