tips utk turunkan darah tinggi semasa hamil

Ada x mummy2 ada tekanan darah tinggi masa hamil.. ada pe2 petua atau tips nak turunkan x.. xlarat hari2 nak kena pergi klinik amik tekanan darah.. dlm keadaan yg lemah kena gagah jga pergi.. ahad nie kena minum air gula plak.. takut btol.. ??

2 Balas

Hi. Apa yg saya tahu puan boleh makan pisang utk turunkan tekanan darah tinggi tu. ataupun setiap kali lepas makan, amalkan satu sudu cuka epal campur dalam air suam dan minum. InsyaAllah boleh memnbantu.

5y ago

Tq sis atas perkongsian.. nnt sy cuba.. 😀😀

cuka epal boleh minum masa mengandung ke