Cramp dari pinggang ke belikat atas

Ada x mommy yg alami cramp dari bahagian pinggang sampai belikat atas tiba2, sy baru kena smlm dan dia berulang lg hari ni, bahagian perut pon terasa efek sakit nye sampai x boleh tdo, duduk baring semua sakit miespecially bahagian belakang badan

1 Balas

saya pernah. jaga posture dan senam streching sesuai kehamilan . saya ikut youtube KKM. search je. sblm tu, minta suami urut, tak serasi 😅 lg sakit badan. 🤭

3y ago

Ad sampai demam2 x sis ?