Scan berbeza dengan last period

Hi, ada ke kat sini ada experience yg week di ultrasound berbeza dengan last period date? Saya sepatutnya sudah 8minggu ikut last period, tapi haritu 22/6 scan nampak kantung ukuran 4minggu, then semalam 5/7 scan nampak baby ukuran baby 6minggu 2 hari. #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

Normal je sis. Kalau lari tu sebab kita ovulate lambat. Don’t worry, Dr akan follow ikut size scan

Normal insyaAllah. Doc akan ikut size scan. Tarikh ovulation kita tak mesti sama

normal je.. sye ikut LMP dh 6w. scan bru 4w

sama saya. sepatut dah 6w. scan bru 4w

period teratur ke?