Suspek Pre eklampsia

Ada x mmy dalam ni kena hypertension/pre eklampsia..bp tinggi..risau nye dapat tahu tanda2 nak kena..xsenang duduk dibuatnya..apa yg patut buat..blh ke dpatkan rawatan kat klinik swasta..kat kk xde bagi ubat..hanya kena repeat pantau bp kat KD je..

8 Balas

sy sis..sy da diagnos chronic hypertension..bru je kuar wad..skg mmg ulng alik kk tuk cek bp..kna rest yg ckup..keja pn xwt sgt..sy byk tdo..sbb sy suka pning n migrain attack