Vaksin booster az

Ada x mcm sy... Mse dos 1 dan 2 sinovac Booster dpt az.. Blh ke ea.. Ade ksan smpngn x

25 Balas

saya dos 1 dan 2 sinovac. booster pfizer 26weeks. alhamdulillah takde effect yg teruk. cuma sakit kat tempat cucuk tu je. skg saya dah 28 weeks.

@syahzanani kita dah cancel. pilih alasan kata tak sihat. sebab tengok option lain macam direct kata kita ni reject vaksin terus

Saya az az booster pfizer. Ambil masa 16 weeks. Alhamdulillah ok je takde effects teruk pun takat lenguh tangan

saya skang 20week xambik booster risau kandungan ni hmmm dahla anak pertama hampir setahun menunggu rezeki huhu

saya lpas cocok booster xdatang period . saya test ngative..dh 8 hari lmbat..sblum ni elok ontime je dtg ..

sy mmg postpone dlu utk booster,nak ambik lepas bersalin sbb xnk tanggung risiko pada kandungan

Kami kt Sini nurse2 mmg x bg ambil booster lgi, Siap buat notis dekat pintu klinik kesihatan

Sy dah 37 weeks tp x berani lg nak ambik booster.. Nti lah lepas besalin nti baru p cucuk..

Booster yg tak mengandung pun bole masuk hospital.. Kdg2 kerajaan ni mengugut je..

Saya. Tapi booster tu sy tolak dulu sbb baru 14w. Tunggu baby besar sikit baru ambik

2y ago

sy next check up 15 week, doctor terus bg booster nanti 😅