7w 3 day.. gastrik super teruk.. asal makan minum muntah.. dah muntah pitam.. begegar.. 2hr mc

ada x mcm saya :(

2 Balas

kena btul2 jg mkn..kne elak mknn pedas..berminyak..bersantan..berangin..maniscontoh mknn dlu sy xmkn roti..kacang..sayur berangin..buahan sejuk..air tea sejuk..sy amal susu kambing hi goat..epal hijau..air suam..tea suam.mkn kne sikit2.sy pn teruk jgk..bile dtg gastrik..angin naik ke kepala..pitam..perut tegang n bloated smpai besar perut..ape y sy bt sy cpt2 mnum air suam or tea suam..lps tu muntah kuar semua angin bru lega

2y ago

mcm tu lah rasanya sis.. tp masalah sy minum air suam sakit perut muntah.. teh lagi truk.. rasa down sis.. jelusnya tgok org lain berselera... saya ni susah nak masuk:(

Pernah. tgh pregnant ke? Cuba bancuh oat dengan susu. InshaAllah nanti elok la tu 😅 Saya pernah kena masa early pregnancy. Sakit sangat lepastu saya makan la oat dengan susu , lepas makan tertidur bangun terus elok

2y ago

oat blm sis.. nestum dh... kekuar habis... :(