kulit kaki mengelupas

Ada x mami kat sini sama mcm saya... Kat tapak kaki jadi mengelupas .. Itu hari dekat belakang n pipi mengelupas... Dah habis dekat belakang n pipi sktuq kat kaki pulam... ... Kenapa ya... Sbb hormon ke???

kulit kaki mengelupas
1 Balas

Kalau sis tgh preggy skrng ni..kdg2 dsbbkn hormon semasa preggy pn leh jd mcmtu juge...kulit more sensitif..ada tu alami gatal2 kulit..tp jika sis rs mcm sush hti better sis g jmpe doc tuk consult ttg prmasalahan yg melanda sis skrng ni 😉