Kesan ambil depo?

Ada x kesan mcm sy.. selalu sakit kepala/pening) ingatkan sebab lambat makan.. lama² pikir.. sebab cucuk depo ke? Lagi 1, badan jadi banyak angin.. adoi seksanya.. mmg confirm nak benti cucuk la mcm ni hm menyesal pulak ambik perancang ni! 😭 nasib berat badan x naik 😭

2 Balas

ikut badan orang jugak. kena inform nurse la kot kesannya ke awak camtu. saya cucuk depo takde pulak dah setahun lebih ni

biasa ok ke awak? huhu atas badan org semua ni.. saya tak amek perancang pn banyak angin jgk sampai sakit kepala..