Perancang kehamilan

Ibu2 yg pernah ambik depo boleh share x kesan lepas cucuk..berat mmg akan bertambah ke? Rambut gugur ke? Kulit jadi kusam tak?

1 Balas

anak saya dah hampir 2 tahun saya masih ambil depo. kalau kurang makan berat turun. tapi makan banyak pun berat tak baik. rambut dulu gugur teruk, tapi lepas tukar shampoo ok pulak. so saya rasa bukan sebab depo jugak. kulit normal. takde breakout, jerawat naik pun halus je n cepat reda