pilihan cara bersalin

ada x ibu2 yg penah rasa kedua2 cara bersalin normal dan ceaser . Dan di beri smula pilihan .. ibu2 pilih yg mna antra normal dan ceaser .. utk next anak sebab anak pertama sy dulu ceaser .. jdi sy pn cnfuse sma ada nk normal atau ceaser ..

3 Balas

sy 3 ank smua normal sis. yg ni no 4, terpksa ceaser sbb bby songsang. maaih dlm pntang 11d. bg sy lbih baik normal klau dpt b'salin normal.. b'pntang lbih senang normal b'bnding ceaser. bg sy la.. lain org lain pndpt. 😊

saya skrg ni sis hamil anak kedua yg pertama ceaser blm tau lgi yg bby kedua ni

sy plih normal sist..