Tempat czer bengkak n merah

Ada x ibu2 yg Luka czer bengkak Dan merah

2 Balas

sy hri tu keluar air brdarah.. sy prgi klinik ibu dan anak bgitau nurse.. diorang cuci doktor bgi ubat antibiotik dan krim.. dan air untuk cuci luka tu.. luka tu jgn bgi kena airpaip.. smpai luka tu kering..

5mo ago

sy pon bengkak atas tmpt jahitan belah kanan juga. tempat jahitan czer elok je kering. condition sis mcm mana skrg?

Sy smpai bernanah. Dr bg hibitane (ubat cuci), antibiotik 5 hari. Sy kering pkai hairdryer n ltak gauze. Pkai panties high waist. Lps tu beli hydrocyn slps cuci tu.