Badan pendek

Ada x ibu2 yang tingginya bawah 150? Ibu2 dpt bersalin normal atau ceaser?

4 Balas

dia depend pd situasi ketika itu puan..mcm kawan sy tggi 148 dia bersalin normal.. dgn ada sorang wife kawan sy pn sm juga bersalin normal..... jika tiada apa2 mslh kesihatan yg merisaukan pd mommy n bby serta bby xbsr sgt rsnya blh bersalin normal..doa yg baik2 pk baik2 in shaa Allah ..Allah akan permudahkan segalanya..aamiin ;) nnti mommy try follow ig ni ea..dkt sini ada dia share ttg bersalin tenang .hrp dpt membntu smua mommy di sini :).. mg dpmudahkan segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib.. banyak tips yg di beri di sana bg memudahkan proses bersalin nnti..

saya pun tinggi baru 153 due bulan 8 , nak tahu jugak

nk tau jgk , sy tinggi 149 je , due bln 7

Wow 1st time dgr mcm ni. 😮