Baby's sleep

Ada x ibu2 rasa yg white noise membantu utk baby tido lena? Ataupun calm your baby?

6 Balas

anak wani bila calit je sleeptime.. dye akan tidur lena nyenyak je.. sampai ke pagi esop sis😊 sampai malam kita kena kejutkan bagi susu heheh serius sleeptime membntu wani biat kerja rumah🤗 sis berminat dengan balm sleeptime boleh www.wasap.my/60138661354

anak saya ada waktu dia okay, ada waktu dia tak okay. masa dia 1-2 bulan tu tidur lama psg white noise. lama2 saya cuba tak pakai white noise, dia pun dh terbiasa. boleh tidur lama sunyi takde bunyi. ada bunyi kuat je bru dia bangun

baby sy masa 2 bulan meragam. sy padang white noise. terus elok tidur. guna apps baby sleep. ada macam2 jnis white noise. anak sy suka bunyi vacuum

3y ago

wow yeke..baby sy pun skrg 2bulan..tq for the suggestion sis..👍👍

lain anak lain Cara...

sangat2 membantu..

sangat membantu.