White noise

White noise ni sangat2 mbantu ye untuk anak nak tidur. Anak colic. If rase anak suka nangis n payah sangat tidur pls try white noise dkt youtube. Sy mula2 rse mcm xfnction pon WN ni tp bila anak calm lps dgr hari2 sy pasang.. kdg2 WN bnyi hujan dgn sy sekali ttidur 🤣🤣

2 Balas

betol sis, sy anak 1st mmg tido btemankan white noise ada la org ckp bgs lagi bg dgr zikir.. tak tahu nak bg tau mcm mana dgn org tu… dh anak 2nd ni beli air purifier yg ada klua bnyi sebijik mcm white noise nyenyak smua tido 😂

memang berkesan pun utk newborn.