ibu2 tlg sye ..

ada x ibu2 macm sy .. mmm sptutnya 9 minggu tp scan kosong + kantung size 6minggu ++ .. nak tnya masih ada peluang ke . sbb td doktor nak bg surat refer hsptal utk dnc tp sy mintak masaa lg 2 mingu ...

ibu2 tlg sye ..
17 Balas

klau 9w sama mcm sy tp dah nampak baby n heartbeat . apa kata dgr ckp doktor n refer hosp sis? lagi tepat n lagi teliti.. InsyaAllah dpermudah urusan sis ya..

3y ago

sy mintak 2 mgu lg utk scan .. nnti bru pergi dnc kalau xd rzekii 😂