Baby boy telo takde sebelah??

Ada x ibu2 dkt sini baby boy dia ade mslh telo sebelah xde? 😂. Byi mcm kelakar tp serius la jgk. Adoi, baby sy telo hilang sblh. Tak pasal2 kne refer appt sepital nti. Aduiiilarrr. .. Medical name dia undescent testis kot.. Tah laa lupe. Org tua2 ckp telo dia ada tp xturun... Heii laa... Cmne nk bg turun? Sian pulak baby nti kne operate pulak... 😢😢 Ade exp x anyone?

22 Balas

baby Sy 10bulan ni sebelah undecsent testis sebelah rectile (dia turun naik)

T