Pati delima

Ada x ibu mengandung tm 1 ni minum pati delima ? Berkesan boleh hilangkan muntah ke ?

2 Balas

pati delima ni kalau tak tahan masam memang tak boleh go, Saya seblum prgnant mmg makan pati delima tapi bancuh dgn satu cawan air. Lepas prgnant ni, tak minum cuma lalu air oren sunquick jee. hehee

saya ada try masa awak preg. rituh, tapi tak bole go sgt sbb masam sgt. maybe okay kot. ataupun awak minum air oren sunquick or asam ke.