Bp high 36weeks

Ada tk sesiapa dsni pernah ad darah tnggi smsa hamil?? Skg sy dh 36 weeks tp bp msi high kena rest² bru turun sikit , bole ka branak normal or czer??

6 Balas

kene byk rest sis ..sy pon mggu lps g checkup bp tggi ..terus takut nk buat keje penat2 ..byk bring rehat jee ..ni pon msih kne prgi klinik 2kli smggu check bp

2mo ago

tggi jugak 155 tu ..semoga yg baik2 saje ❤️..hritu doktor pesan ngn sy mnum air msak byk2 ..kalau boleh 2 liter ..lagipon cuaca tgh panas ni🥹