susu anmum

ada tk mommy dekat sini yng pernh minum atau sdg consume susu anmum materna? saya try belii susu tu dh dua hri mnum dua hri jgk cirit birit ?? ada yang sama nasib dgn sya tk?

1 Balas

Terlalu panas sebab ada byk vitamin. Mungkin tak sesuai. Ni apa yg Dr saya ckp masa saya minum anmum gak dulu first pregnancy, jadi lagi loya & muntah2. Can try switch to susu biasa macam dutch lady or hl dulu. Yg penting baby dpt kalsium yg cukup

5y ago

dutch lady yg kotk biase tu ke sis? saya ingt saya salah makan rupnya sbb susu anmum tu buat cirit birit 😭😢😪