upah masakan pantang sg buloh

Ada tk mommies kt sini yg duduk area sg buloh yg pnh ambik servis org masakkn mknn pantang hntr ke rumah. Klau ada, boleh share kan contact kt bwh ye. Tq

1 Balas

berpantang sendiri ke awak? senang kan kalau ambil upah macam ni tak susah kita nak masak sendiri plus nak jaga baby lagi

4y ago

Aah plan nk pantang sendiri je. Husband pun willing utk jaga kita berpantang. Cuma masakan pantang tu je yg pening sikit haha nk kena upah org masak and boleh hntr kt rumah