Vaksin AZ masa first trimesrer

Ada tk kat sini yg first trimester dh dpt temujanji vaksin second dose. Sy dah dpt first dose AZ sebelum pregnant. Buntu n tak tahu nk amik ke tak vaksin kedua ni. Sapa ada pengalaman mcm sy yg blh share klu dh vaksin waktu first trimester?#bantusharing

3 Balas

sy taktau sy preggy masa dpt 1st dose AZ..pastu utk 2nd dose, doc suggest cancelkan dulu sbb ada spotting masa tu..pastu sy walkin masa 14w..Alhamdulillah, semuanya okay2 je..efek 1st dose lg terok dr 2nd dose..2nd dose tak rasa sakit, tak sakit kepala pun 😊