Nak tanya, kalo sy dah preggy 5 bulan pastu kena batuk/selsema teruk.. boleh effect x pd baby?

Ada tips utk hilangkan batuk?

5 Balas

saya pun 5 bulan... baru je sembuh batuk2... sambil makan ubat batuk yg doc bagi...saya banyak kali dan setiap hari kumur air garam sampai ke tekak .. alhamdulillah dgn izin Allah sembuh dh..

ambik madu sidr. 5x more powerful dari madu biasa. so kena expect harga pun lebih sikit. tp insyaAllah mmg cpt lega batuk atau apa² sakit

better check covid sis sbb saya batuk selsema teruk last last + covid . kena admit ward 2 hari untuk pantau nadi

boleh ambik ubat batuk yg Dr sarankan. means kena pergi klinik lah. jgn beli sendiri dekat farmasi

X effect baby.