batuk selsema

assalamualaikum. . mom nak tanya la .. ada cara tak untuk hilangkan batuk dan selsema selain makan pil dari klinik .. sy da preggy 10w ..

2 Balas

Actually preggy mom tak blh ambik any supplement.. mcm panadol or any ubat batuk.. takut beri impak pda baby.. so better.. guna cara natural sja.. minum air limau..

5y ago

limau ape ye ..

Sy makan vitamin c je

5y ago

Vitamin c shaklee sis..klu sis nk boleh beli dr sy..lgpun vitamin c bkn ubat, ia vitamin so xde masalah utk ibu hamil, lgpun baby perlukan vitamin c jgk utk perkembangannya..