Berdebar debar

Ada tips tk utk hilangkan berdebar bila check bp.sbb sy ada anxiety. Mmg pulse tinggi. Kena dtg klinik selang sehari.jujur sy sgt stress 🥲please bantu sy 😔

20 Balas

saya sbb berat naik kene cek bp selang sehari..tp mintak kt doktor utk buat bo kt umah je..musim2 covid ni xnk selalu keluar..

2y ago

Bp awak ok kot sbb tu doc lepas, stgh nurse tk bg cek sdri wlpon alasan kita ni xde org nk hntr selalu hehe. Harap semua baik2 utk kita

bincang dgn nurse or doktor utk check sendiri bp dkt rmh...mungkin blh mengurangkan rasa nervous

Beli mesin sdri la sis. Boleh cek kt umah. Xde la nk kene ulang alik klinik.Beli kt shopee murah je.

2y ago

Saya ada ckp dgn nurse,ckp sy tk selalu ada transport utk dtg selalu. Tp responnye hmm tkpela. Mgkin tu lebih baik

kena rest bnyk dan sentiasa positive sis.. masa check BP tu.. sis cuba relax dan jgn bnyk fikir..

2y ago

Wktu tggu tu ok awak. Bila dh masuk tu. Kena tggu lama nk cool down. Tk byk fkir pn cuma dia auto . Harap dgn tips2 yg dpt ni boleh sy cuba ❤️

Kesiannya. Boleh tgk video yg lawak2/tenang2 sblm ambil bp? Mungkin membantu

Sye selang 3 hari kene cek bp😅start esok kene cek bp😅

2y ago

trima ksih sis. sma sis jugak yea. smoga d pmudahkn

bila check bp cuba bertenang dan fikir benda2 yang mengembirakan

sy msa prgnt haritu pon mcm ni.. stress gile.. 😒

2y ago

Betul. Masa kos lg kan.. nk buat mcm mana kan. Kena pergi jgk hehe 🌸

same goes to me

Sme mcm sy 😢

2y ago

Awak dh berapa week? Smga urusan awak dipermudahkan ❤️