tips

ada tips tk mcm mana nk kurangkn kuning baby?dan ada spe tahu tk mcm mana nk sembuhkn jantung bby yg ada tk tertutup lgi ? hmmm agak risauu kadang tu bila dia bernafas..

1 Balas

Utk turunkan kuning, kerapkan bg susu setiap 2 jam. Nak bg bby berak. Selalu susu fm mudahkan bby berak. Kuning akn yurun melalui najis. Slain susu, bole Ikhtiar guna ubat titis homopati utk turunkan kuning. Mmg brkesan. Berkaitan sembuhkan jantung tu mmg kena g klinik sis. Tanya doc yg bidangnya.